Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ανήλικος έπειτα από βίαιο επεισόδιο σε σχολείο – Συνελήφθη 17χρονος
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας 17χρονος, έπειτα από βίαιο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων, σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη.
Το επεισόδιο σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, όταν κατά τη διάρκεια διαλείμματος ένας 17χρονος φέρεται να γρονθοκόπησε συνομήλικό του στο κεφάλι, καθώς και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του.
Το επεισόδιο σημειώθηκε στις τουαλέτες του σχολείου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αιτία ήταν οι προσωπικές διαφορές για θέμα ερωτικής αντιζηλίας.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ίδια μέσα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου τού παρασχέθηκε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές και συνελήφθη ο 17χρονος φερόμενος δράστης.
ΚΟΣΜΟΣ
Αραγτσί: «Οι ΗΠΑ απέτυχαν, τα Στενά του Ορμούζ κλειστά μόνο για τους εχθρούς μας»
22:22
ΚΟΣΜΟΣ
Ιταλία: Παραιτήθηκε η υπουργός Τουρισμού Ντ. Σαντανκέ - Ελέγχεται για απάτη και πλαστό ισολογισμό
22:10
ΚΟΣΜΟΣ
Ανθρωποειδές ρομπότ συνόδευσε την Μελάνια Τραμπ σε συνέδριο για ΑΙ στο Λευκό Οίκο (vid&pic)
21:59
ΕΛΛΑΔΑ
Λέκκας στο CNN Greece για τον σεισμό 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος: «Το φαινόμενο έχει επανέλθει δριμύτερο»
21:46
ΕΛΛΑΔΑ