Θανατηφόρο τροχαίο στη Λάρισα με θύμα 95χρονο: Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα
Ασθενοφόρο
EUROKINISSIΝέα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην Λάρισα, με θύμα ηλικιωμένο οδηγό βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με το Onlarissa ο 95χρονος οδηγός που σκοτώθηκε στο τροχαίο έξω από τη Λάρισα προχθές το μεσημέρι της Δευτέρας, στο δρόμο από Νίκαια προς Νέες Καρυές οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα.
Αρχικά συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητό και στη συνέχεια με άλλο όχημα με φορτηγάκι.
Σύμφωνα με δηλώσεις του ενός εκ των δύο άλλων οδηγών που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα, ένας 78χρονος οδηγός από την περιοχή τόνισε στον Αlpha:
«Εγώ δεν άλλαξα λωρίδα, πήγαινα κανονικά, τον είδα σαν θηρίο μπροστά μου. Πρώτα χτύπησε εμένα και μετά πήγε και έπεσε πάνω στο φορτηγό, έπεσε σε ημιφορτηγό 3,5 τόνων και δεν άφησε τίποτα στην πρόσοψη. 95 ετών και σε έξι ημέρες έληγε το δίπλωμα. Δεν ήταν που ήταν 95χρονος, έτρεχε κιόλας.
Εγώ πήγαινα την γυναίκα μου να κάνει εγχείρηση στην κλινική. Εμείς δεν πάθαμε τίποτα, δεν χτύπησα, άνοιξε ο αερόσακος. Απλώς δεν άνοιγε η πόρτα και δεν μπορούσα να βγω. Ήρθε κάποιος και με βοήθησε.

Το αναποδογυρισμένο βαν μετά το θανατηφόρο τροχαίο
OnlarissaΟ ηλικιωμένος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διενεργήθηκε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος επήλθε από παθολογικά αίτια πριν από το τροχαίο ή μετά τη σύγκρουση. Ο ηλικιωμένος είχε ξεκινήσει από την Καλαμαριά με προορισμό την Χαλκίδα.
Άμεση απάντηση ΥΠΕΞ στην Τουρκία για patriot: Αδιαπραγμάτευτη η αμυντική διάταξη της Ελλάδας
12:01
Την Τρίτη το πόρισμα της εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ στην Ολομέλεια
11:59
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από αύριο: Έρχονται βροχές άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας
11:58
Πυραυλική επίθεση από το Ιράν στη Ντόχα - «Εργαζόμαστε για την αναχαίτισή τους», λέει το υπουργείο Άμυνας (pics)
11:52