Με ασφάλεια προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τρεις πτήσεις από Πάφο και Λάρνακα
Ανανεώθηκε:
Με ασφάλεια προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Πέμπτης (5/03) τρεις πτήσεις από την Λάρνακα και την Πάφο.
Πρόκειται για δύο πτήσεις από Λάρνακα και μία από Πάφο που μεταφέρουν Έλληνες οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί σε χώρες της Μέσης Ανατολής.
Στους επιβάτες αυτών των πτήσεων είναι κυρίως φοιτητές και εργαζόμενοι που θέλησαν να επιστρέψουν για μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα, μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ανάμεσα στους ταξιδιώτες, επικρατούσε ανησυχία και φόβος, σε καμία περίπτωση, πανικός.
Στο μεταξύ, σήμερα επιστρέφουν και οι τελευταίοι συνοδοί-γονείς από την αποστολή της ομάδας μπάσκετ Κ18 του Άρη, που είχαν παραμείνει στο Άμπου Ντάμπι.
Τέλος σήμερα ακυρώθηκε μία πτήση από το Τελ Αβίβ, που είχε προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
Θερινές εκπτώσεις: Έως πότε διαρκούν - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
02:00
Τι πρέπει να περιέχει το κιτ πρώτων βοηθειών στο φαρμακείο Αυτοκινήτων από την 1η Ιανουαρίου 2027
01:00
Σε εξέλιξη οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες: Βήμα - Βήμα η διαδικασία
00:30
Τροχαίο δυστύχημα στη Λακωνία: Νεκρή 29χρονη οδηγός μετά από ανατροπή οχήματος
23:59