Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 6 και 7 Μαρτίου στην Αττική Οδό λόγω έργων
Κίνηση στην Αττική Οδό
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ/EUROKINISSIΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ την Παρασκευή (6/3) και το Σάββατο (7/3) στην Αττική Οδό λόγω έργων.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης οροφής της διάβασης του Α/Κ Φυλής στην Αττική Οδό, στις 6 και 7 Μαρτίου 2026, κατά τις ώρες 21.00 έως την 09.00 της επομένης, θα πραγματοποιηθεί ολικός αποκλεισμός της Αττικής Οδού, στο ύψος της χιλιομετρικής θέσης Α 19,000, στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, περιοχής Δήμου Φυλής.
Κατά τη διάρκεια του ως άνω αποκλεισμού, η κυκλοφορία από Ελευσίνα προς Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο θα εκτρέπεται στην έξοδο Φυλής (έξοδος 6) και μέσω της άνω διάβασης του Α/Κ Φυλής, τα οχήματα θα επανεισέρχονται στην Αττική οδό προς Αεροδρόμιο από τον σταθμό διοδίων Φυλής Ανατολικά.
Η ΕΛΑΣ καλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 30 ημέρες στην Αττική οδό από την Παρασκευή 27/2
Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα ψηφιακής ενδυνάμωσης ηλικιωμένων και ΑμεΑ - Ποιοι οι δικαιούχοι
01:00
Κατώτατος μισθός: Ποιοι εργαζόμενοι θα δουν αυξήσεις τον Απρίλιο
00:30
Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΙΣ «ΦΛΟΓΕΣ»: Σφοδρά κύματα επιθέσεων Ισραήλ και ΗΠΑ στο Ιράν - Τα αντίποινα της Τεχεράνης και η β' φάση πολέμου
23:55
Ηράκλειο: Κρατούμενη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με κουβέρτα
23:49