Πάτρα: Ο γιατρός που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία φωτογράφιζε και συγγενικά του πρόσωπα
Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, που δεν έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους, εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, έπειτα από την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του 82χρονου στην Πάτρα, που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία.
Υπενθυμίζεται ότι ο ηλικιωμένος συνελήφθη, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του χθες Παρασκευή (06/03), παρουσία δικαστικού λειτουργού, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πάτρας.
Μάλιστα, εκτός από τα παραπάνω, εντοπίστηκαν αρχεία που απεικόνιζαν συγγενικά του, ανήλικα, πρόσωπα σε γυμνές και ημίγυμνες στάσεις.
Συσκευή κινητής τηλεφωνίας, εξωτερικός, καθώς και δύο εσωτερικοί σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και αναμένεται να αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η έρευνα ξεκίνησε στο πλαίσιο διερεύνησης στοιχείων, που περιήλθαν μέσω του οργανισμού NCMEC (National Center for Missing and Exploited Children) των Η.Π.Α., για χρήστη του διαδικτύου, ο οποίος μεταφόρτωσε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στο διαδίκτυο.
Σημειώνεται ότι όπως μετέδωσε χθες το tempo24, o 82χρονος είναι συνταξιούχος γιατρός.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πάτρα: Υλικό παιδικής πορνογραφίας εντοπίστηκε σε σπίτι γιατρού έπειτα από έφοδο των Αρχών
Ντουμπάι: Καθυστέρηση σε πτήση επαναπατρισμού πάνω από 500 Ελλήνων - Ενδεχόμενο αναβολής (vid)
17:35
Ο Αραγτσί κατήγγειλε επίθεση των ΗΠΑ σε μονάδα αφαλάτωσης νερού - Πλήγμα στις υποδομές του Ιράν
17:23
Αιματηρό επεισόδιο στην Πτολεμαΐδα: 54χρονος μαχαίρωσε 49χρονο μετά από διαπληκτισμό
17:13
Τραμπ: «Οι ΗΠΑ έχουν καταστρέψει 42 πλοία του ιρανικού ναυτικού σε τρεις μέρες, είναι εκπληκτικό»
17:01