Ρέντης: Δύο συλλήψεις για πάνω από 13 κιλά ηρωίνη – Εντοπίστηκαν σε παράπηγμα
Περιπολικό της Αστυνομίας
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΧειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί χθες Δευτέρα (09/03) το μεσημέρι σε μία 46χρονη και έναν 50χρονο για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.
Αναλυτικά, οι συλλήψεις έγιναν έπειτα από αστυνομική επιχείρηση σε παράπηγμα – «καβάτζα» στην συγκεκριμένη περιοχή, όπου εντοπίστηκαν 46 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού μικτού βάρους 13 κιλών και 584 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ενώ από τις επακόλουθες αστυνομικές ενέργειες, εξακριβώσεις και διασταυρώσεις στοιχείων, καθώς και δημιουργίας προφίλ (profiling), πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.
Σημειώνεται ότι οι συλληφθέντες είχαν απασχολήσεις τις Αρχές και στο παρελθόν.
Aramco: Καταστροφικές συνέπειες στην αγορά πετρελαίου αν παραταθεί το κλείσιμο στα στενά του Ορμούζ
16:56
Θεσσαλονίκη: 50χρονος διαρρήκτης «άνοιξε» 15 σπίτια και έκλεψε επτά οχήματα – Ο τρόπος δράσης του
16:51
Στάσιμο το επίπεδο σωματικής δραστηριότητας παγκοσμίως τις τελευταίες δύο δεκαετίες
16:44
Forbes: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου - Τα ελληνικά ονόματα
16:43