Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός, Λεωφόρος Αθηνών και κέντρο - Καθυστερήσεις 25 λεπτών σε Αττική Οδό
Κίνηση στους δρόμους (φωτογραφία αρχείου)
INTIME NEWSΑρκετά δύσκολο είναι το πρωινό της Πέμπτης (12/03) για τους οδηγούς των οχημάτων που κινούνται στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου Αττικής με τον Κηφισό, την Λεωφόρο Αθηνών αλλά και το κέντρο της Αθήνας να αντιμετωπίζουν τα περισσότερα προβλήματα. Αλλά και στην Αττική Οδό η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη με τις καθυστερήσεις να φτάνουν τα 25 λεπτά.
Αναλυτικότερα στο «κόκκινο» είναι η κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισού με το πρόβλημα να αντιμετωπίζεται στο ρεύμα ανόδου, από το ύψος του Περιστερίου (Λερόι Μέρλιν) μέχρι και την περιοχή των Αχαρνών.
Αυξημένη κίνηση καταγράφεται στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Χαϊδαρίου, κυρίως στο ρεύμα προς Κόρινθο, αλλά και στις συνδέσεις με την Περιφερειακή Αιγάλεω.
Επισης σημαντικές καθυστερήσεις εντοπίζονται στην περιοχή Μεταμόρφωσης από τον κόμβο της Μεταμόρφωσης, στο σημείο που ο Κηφισός συναντά την Αττική Οδό.

Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων παρατηρούνται αυτή την ώρα σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας, με τους οδηγούς να χρειάζεται να οπλιστούν με υπομονή.
Αναλυτικότερα, καθυστερήσεις υπάρχουν σε τμήματα της Λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως και γύρω από την πλατεία Καραϊσκάκη.
Επίσης κίνηση καταγράφεται σε:
Λ. Κηφισίας (κάθοδος)
Βασ. Σοφίας (άνοδος)
Βασ. Σοφίας (κάθοδος)
Βασ. Κωνσταντίνου
Καλλιρρόης
Στο λιμάνι του Πειραιά είναι πολύ αυξημένη η κίνηση καθώς και στην άνοδοτης Λεωφόρου Σχιστού-Σκαραμαγκά.
Αττική Οδός
Η κίνηση στην Αττική Οδό διεξάγεται με σημαντικές καθυστερήσεις που φτάνουν τα 25 λεπτά κυρίως στο ρεύμα προς αεροδρόμιο αλλά και στην έξοδο για Λαμία.

Θεοδωρικάκος: Το πλαφόν στα κέρδη προστατεύει τους καταναλωτές από τις ανατιμήσεις
09:49
Καρέ - καρέ η διάσωση πληρωμάτων από τα δεξαμενόπλοια που χτυπήθηκαν από το Ιράν στον Περσικό Κόλπο
09:43
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο ανηλίκους που διέρρηξαν φορτηγό αρπάζοντας εξοπλισμό 40.000 ευρώ
09:36
Κλειστός ο σταθμός μετρό «Σύνταγμα» το απόγευμα με εντολή της ΕΛ.ΑΣ
09:24