Χειροπέδες σε 38χρονο στο Παλαιό Φάληρο που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης
Ανήλικη
UnsplashΣτη σύλληψη ενός 38χρονου προχώρησαν οι Αρχές στο Παλαιό Φάληρο, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας 14χρονης στη Νέα Σμύρνη.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 38χρονος προχώρησε τον Μάιο του περασμένου έτους σε ανάρτηση μιας αγγελίας στα κοινωνικά δίκτυα, προσελκύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την ανήλικη.
Η αγγελία αφορούσε την υιοθεσίας ενός ζώου συντροφιάς και μέσα από αυτή κέρδισε την εμπιστοσύνη της ανήλικης, με την οποία επικοινωνούσε.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την εξανάγκασε στις παραπάνω πράξεις σε περιοχή της Νέας Σμύρνης.
Σημειώνεται ότι ο άνδρας συνελήφθη την Τρίτη (10/03) και οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
ΚΟΣΜΟΣ
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Οι «αριθμοί», το χρονολόγιο και οι πέντε μύθοι που «στοιχειώνουν» την αλήθεια
07:29
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Η στιγμή που οι μυστικοί πράκτορες απομακρύνουν τον Τραμπ μετά τους πυροβολισμούς - Δείτε βίντεο
07:23
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον
07:13
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ για τους πυροβολισμούς: «Ο ένοπλος προσπάθησε να σπάσει τον κλοιό ασφαλείας και εξουδετετώθηκε - Όρμησε από 50 μέτρα μακριά»
07:12
ΚΟΣΜΟΣ