Θανατηφόρο τροχαίο στη Μεσσηνία: Οδηγός φορτηγού έκανε όπισθεν και παρέσυρε ηλικιωμένο πεζό
Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ηλικιωμένο άνδρα σημειώθηκε στη Χώρα του Δήμου Πύλου-Νέστορος στη Μεσσηνία.
Νεκρός είναι ένας 78χρονος που παρασύρθηκε από φορτηγό κάτω από άγνωστες συνθήκες.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Χώρα του Δήμου Πύλου – Νέστορος, στη Μεσσηνία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 66χρονος, κινούμενο με όπισθεν, παρέσυρε τον ηλικιωμένο άνδρα, υπό συνθήκες που διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
Ο 78χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε αρχικά από τον ίδιο τον οδηγό στο Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο 66χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ενώ την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.
ΕΛΑΣ για το περιστατικό στην Κρήτη με τον τουρίστα: Δεν προκύπτει προσέγγιση ανήλικης έναντι αμοιβής
13:15
Από δολοφονίες μέχρι θρησκευτικά cults: Τα 25 καλύτερα true crime ντοκιμαντέρ όλων των εποχών
13:03
Υπ. Υγείας: Πάνω από 280 άνθρωποι πνίγηκαν το 2025 στη θάλασσα - Τι να προσέχετε στην κολύμβηση
12:53
Θρίλερ στο Λυκαβητό: Βρέθηκε σορός σε σπηλιά κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων
12:43