Ξεκινά η δίκη για τον θάνατο του τρίχρονου που κακοποιήθηκε από τη μητέρα και τον σύντροφό της
Η μητέρα του 3χρονου κατά τη μεταγωγή της στα δικαστήρια του Ηρακλείου Κρήτης
INTIME NEWSΞεκινά σήμερα η δίκη για την υπόθεση θανάτου του τρίχρονου Άγγελου, που κακοποιήθηκε βάναυσα από την ίδια του την μητέρα και τον 44χρονο σύντροφο της, στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Άγγελος είχε μεταφερθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2025 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, φέροντας βαριά τραύματα, υποσκληρίδιο αιμάτωμα, όπως και χτυπήματα, εκδορές, εκχυμώσεις και καψίματα από διαφορετικές χρονικές περιόδους.
Στις αρχές Φεβρουαρίου είχε διαπιστωθεί ότι δεν είχε εγκεφαλική λειτουργία και μετά από απόφαση της γιαγιάς του που έλαβε την επιμέλειά του, είχε προχωρήσει σε δωρεά οργάνων.
Η 26χρονη μητέρα και ο σύντροφός της, που έχουν κριθεί προφυλακιστέοι για την άγρια κακοποίηση του μικρού παιδιού, κατηγορούν ο ένας τον άλλο για τον θάνατο του αγοριού.
Σήμερα, σύμφωνα με το ekriti.gr, ξεκινά η δίκη για την υπόθεση θανάτου του παιδιού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοποίηση 3χρονου Άγγελου: Ελεύθερος μετά την απολογία του ο βιολογικός πατέρας
Αίσιο τέλος για τον πεντάχρονο στην Θεσσαλονίκη - Αποκαταστάθηκε το τραύμα στο δάκτυλο του χεριού
18:07
Μανιφέστο Τσίπρα για κυβερνώσα αριστερά: «Η ώρα της σύγκλισης τριών δυνάμεων και της ελπίδας»
17:51
Στα χέρια των αρχών 58χρονος για επίθεση με γαλλικό κλειδί σε οδηγό ΙΧ στο κέντρο της Αθήνας
17:43
Στολίσκος για τη Γάζα: Αντιδράσεις και αντιπαράθεση για το ισραηλινό ρεσάλτο στα ανοιχτά της Κρήτης (vid)
17:32