Η Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας διαψεύδει την ύπαρξη επιστολής για πιθανές ιρανικές κυβερνοεπιθέσεις
Διαψεύδει η Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας την ύπαρξη προειδοποιητικής επιστολής σε εταιρίες και φορείς για πιθανές ιρανικές κυβερνοεπιθέσεις.
Η Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας είναι φειδωλή σε προειδοποιητικές επιστολές γενικής φύσεως που εντείνουν το αίσθημα ανησυχίας χωρίς να κομίζουν συγκεκριμένο έρεισμα ή εμπεριστατωμένη προτροπή ασφαλείας.
Η παραβατική δραστηριότητα σε επίπεδο κατασκοπείας και κυβερνοεγκλήματος από δρώντες σχετιζόμενους με το Ιράν είναι γνωστή και διατυπωμένη εδώ και πάρα πολύ καιρό και ουδόλως φαίνεται να μεταβλήθηκε με κάποιο τρόπο λόγω των πρόσφατων πολεμικών επιχειρήσεων στην περιοχή. Η ανάγκη επαγρύπνησης είναι πάντα δεδομένη και αυτονόητη
Ως εκ τούτων δημοσιεύματα -με πηγή το Reuters- που διακινούνται από χθες το μεσημέρι περί «Επαγρύπνησης για χάκερ που συνδέονται με το Ιράν με επείγουσα ειδοποίηση που απέστειλε η Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας προς εταιρείες και φορείς» λανθασμένα αποδίδονται στην ΕΑΚ, η οποία καμία επιστολή ειδοποίησης δεν έχει αποστείλει, πουθενά για το θέμα.
Τασούλας για επέτειο τουρκικής εισβολής: Η επίλυση του Κυπριακού παραμένει κορυφαία προτεραιότητα
12:00
Τραγικός επίλογος: Στον 69χρονο που έπεσε από βάρκα ανήκει η σορός που βρέθηκε στην Πιερία
11:52
«Επελαύνει» ο καύσωνας: Δύσκολα τα επόμενα 24ωρα με τη θερμοκρασία να φτάνει στους 43 βαθμούς
11:48
Η Microsoft διευρύνει τον περιφερειακό ρόλο της Ελλάδας στη Νότια Ευρώπη
11:41