Εννέα συλλήψεις σε Ασπρόπυργο και Μάνδρα - Ξηλώθηκαν καλώδια 300 μέτρων για ρευματοκλοπές
Περιπολικό (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSIΑστυνομική επιχείρηση που πραγματοποίησαν οι Αρχές το πρωί της Τετάρτης (18/03) σε οικισμούς του Ασπροπύργου και της Μάνδρας, οδήγησε στη σύλληψη εννέα ατόμων, μεταξύ άλλων, για ρευματοκλοπές.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η επιχείρηση έγινε για την πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε μορφής παράνομης δραστηριότητας που έχει καταγραφεί στις συγκεκριμένες περιοχές.
Οι εννέα συλληφθέντες κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και παράβαση του νόμου περί όπλων και περί προστασίας του περιβάλλοντος.
Μάλιστα, από συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, διενεργήθηκαν αποξηλώσεις καλωδίων μήκους 300 μέτρων που χρησιμοποιούνταν για ρευματοκλοπές.
Εκτός των παραπάνω, βεβαιώθηκαν 22 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, μη χρήση κράνους, για μη χρήση ζώνης κ.α..

Σημειώνεται ότι από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν κυνηγετική καραμπίνα και δύο ζεύγη πινακίδων οχημάτων, για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή σε προγενέστερο χρόνο.
«Τους καταδιώκουμε και τους εξολοθρεύουμε» δηλώνει ο στρατηγός Κέιν - Νέα στοιχεία για τις αμερικανικές επιθέσεις στο Ιράν (vid)
15:35
Ποιοι είναι οι «πρωταθλητές» της ευτυχίας στον κόσμο - Πόσο ευτυχισμένοι νιώθουν οι Έλληνες
15:29
Αθώος ο τράπερ που συνελήφθη μετά από καταδίωξη στα Πατήσια
15:20
Αργαγτσί: Αυτός είναι ο πόλεμος της Αμερικής - Αναπόφευκτη η κλιμάκωση
15:16