Θυελλώδεις άνεμοι με ριπές έως και 108 χιλιόμετρα την ώρα: Πού καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Σφοδροί άνεμοι
INTIME NEWS / ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣΙσχυροί άνεμοι έως και εννέα μποφόρ καταγράφηκαν σε ορισμένες περιοχές της χώρας μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης (19/3) προκαλώντας μεγάλες καταστροφές, ενώ βροχές και καταιγίδες σημειώθηκαν σε Ιόνιο, Πελοπόννησο και Νοτιοανατολικό Αιγαίο. Οι θυελλώδεις άνεμοι συνεχίζονται μέχρι και το βράδυ στην Αττική.
Σύμφωνα με το Meteo το μεγαλύτερο ύψος βροχής έως τις 16:20 καταγράφηκε στην περιοχή Ασκύφου Χανίων, φτάνοντας τα 63,2 χιλιοστά. Ακολουθεί η Ασή Γιωνιά με 60,4 χιλιοστά και το Καταφύγιο Ταύρης με 56 χιλιοστά.

Χιονοπτώσεις σημειώθηκαν σε ορεινές περιοχές στα ηπειρωτικά της χώρας.
Παράλληλα, ισχυροί ήταν οι άνεμοι στα πελάγη αλλά κατά τόπους και σε ηπειρωτικές περιοχές. Στο Αιγαίο οι ριπές των βορείων ανέμων ξεπέρασαν τοπικά τα 100 χλμ/ώρα.
Ειδικότερα, οι ριπές ξεπέρασαν τα 100 χλμ/ώρα στον Παξιμάδα Καρύστου (108 χλμ/ώρα) και στο Πόρτο Τήνου (100 χλμ/ώρα).

Στο νοσοκομείο ο αμερικανός ηθοποιός Τσακ Νόρις
23:45
Τρεις εκτελέσεις δια απαγχονισμού στο Ιράν για συμμετοχή στις διαδηλώσεις Ιανουαρίου
23:37
ΗΠΑ: Εγκρίθηκε η κυκλοφορία χρυσού νομίσματος με τη μορφή του Τραμπ
23:27
Συνοδεία πλοίων στα Στενά του Ορμούζ «δεν είναι βιώσιμη λύση», δηλώνει ο ΓΓ του IMO
23:12