Γνήσιο το Ευαγγέλιο που βρέθηκε στην αποθήκη γνωστής γκαλερί του Κολωνακίου
Γνήσιο είναι το Ευαγγέλιο που εντόπισαν οι Αρχές σε αποθήκη γνωστής γκαλερί του Κολωνακίου, στην οποία πραγματοποίησαν νωρίτερα έφοδο οι Αρχές.
Στη βάση αυτή, το Ευαγγέλιο εμπίπτει στον νέο νόμο, όπως και η κατοχή των πινάκων παρότι οι περισσότεροι είναι πλαστοί.
Οι Αρχές ερευνούν πώς και από που προμηθεύτηκε το Ευαγγέλιο ο ιδιοκτήτης της γκαλερί. Οι πίνακες που βρέθηκαν είναι γνωστών ζωγράφων όπως του Θεόφιλου.
Η επιχείρηση έγινε με αφορμή ένα βίντεο που ανέβασε ο ιδιοκτήτης, με το Ευαγγέλιο του 1700. Η κινητοποίηση ήταν άμεση και τα στελέχη προέβησαν σε έρευνα της επιχείρησης με αντίκες και δημοπρασίες στο Κολωνάκι. Εκεί εντόπισαν αρκετά χρήματα τα οποία καταμετρούν και ένα δωμάτιο με πάνω από 500 πίνακες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Αστυνομική επιχείρηση σε αποθήκη γνωστής γκαλερί του Κολωνακίου - Τι βρήκαν οι Αρχές
ΕΛΛΑΔΑ
Έφτασε στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου το Άγιο Φως - Θα ταξιδέψει σε 18 σημεία σε όλη την Ελλάδα (pics&vids)
20:47
ΚΟΣΜΟΣ
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος των συνομιλιών ΗΠΑ και Ιράν - Για «πρόοδο» κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες
20:40
ΚΟΣΜΟΣ
Artemis II: Αυτά είναι τα τραγούδια που ξυπνούσαν κάθε πρωί τους αστροναύτες (vids)
20:36
ΕΛΛΑΔΑ
ΑΑΔΕ: Δεσμεύτηκαν 229 πολυτελή ΙΧ με ξένες πινακίδες
20:25
ΚΟΣΜΟΣ