Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στην Βασιλέως Κωνσταντίνου
Σε εξέλιξη βρίσκονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 07.30 το πρωί του Σαββάτου (21/03), στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις 07.30' έως 14.30' πραγματοποιείται προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου, από το ύψος της οδού Ριζάρη έως το ύψος της Λεωφόρου Βασ. Αλεξάνδρου, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Οι παραπάνω ρυθμίσεις γίνονται λόγω εκτέλεσης εργασιών και λόγω της προσωρινής διακοπής, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.
Οι οδηγοί των οχημάτων καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
Ο Τραμπ βλέπει συμφωνία για την Ουκρανία – «Μπορεί να περιλαμβάνει ολόκληρη την Ευρώπη»
01:05
Ρύθμιση 120 δόσεων: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα - Ποιοι εντάσσονται, δείτε παραδείγματα
01:00
ΠΑΣΟΚ κατά ΝΔ: «Η διαρροή των κοινοβουλευτικών πηγών αξίζει θέση στα βιβλία της προπαγάνδας»
00:57
Λωρίδα της Γάζας: Πέντε νεκροί, ανάμεσά τους 12χρονο αγόρι, από ισραηλινά πυρά
00:39