Πέντε συλλήψεις για ρευματοκλοπές στη Νέα Πέραμο – Ξηλώθηκαν καλώδια μήκους 810 μέτρων
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Nikos Libertas / SOOCΕιδική αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή (21/03) σε οικισμό στη Νέα Πέραμο, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψη πέντε ατόμων για ρευματοκλοπές.
Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί βεβαίωσαν και παραβάσεις Κ.Ο.Κ. για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, μη χρήση κράνους, για μη χρήση ζώνης και άλλα.
Ξήλωσαν καλώδια 810 μέτρων
Μάλιστα, συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, προχώρησε σε αποξηλώσεις καλωδίων μήκους 810 μέτρων που χρησιμοποιούνταν για ρευματοκλοπές.
Η επιχείρηση έγινε με σκοπό την αντιμετώπιση εγκληματικών δραστηριοτήτων κι συμμετείχαν αστυνομικοί της Υπηρεσίας Δυτικής Αττικής, της Δ.Α.Ο.Ε., της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε, η οποία υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-0: Το γκολ του Ρέτσου έκρινε το ντέρμπι στην επανέναρξη της Super League
22:58
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 166 χλμ./ώρα και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς
22:53
Τουρκία: Σφοδρή αντίδραση στις δηλώσεις Κατζ για Ερντογάν - «Πολιτική απελπισία»
22:41
Φρουροί της Επανάστασης: Δεύτερο υπερδεξαμενόπλοιο προσέκρουσε σε νάρκη στο Ορμούζ
22:30