ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν 46 άτομα σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία, έπειτα από ελέγχους της αστυνομίας

Συνελήφθησαν 46 άτομα σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία, έπειτα από ελέγχους της αστυνομίας
Φωτογραφία αρχείου από την Τετάρτη 23 Μαΐου 2012 και τα επεισόδια μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής, αστυνομίας και μεταναστών έξω από το εργοστάσιο της Πειραϊκής Πατραϊκής EUROKINISSI

Σε 46 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια ελέγχων που έκανε σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της παράτυπης μετανάστευσης, αλλά και της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια των ελέγχων προσήχθησαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα 70 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν τα 46.

Πιο αναλυτικά, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, ένα άτομο για κατοχή ναρκωτικών, ένα άτομο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, δέκα άτομα για παράβαση διατάξεων υγειονομικού κανονισμού, δέκα αλλοδαποί για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, δύο άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς και έξι ακόμα άτομα για παράβαση λοιπών ειδικών ποινικών νόμων.

Επίσης, στο πλαίσιο της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων, βεβαιώθηκαν 178 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και συνελήφθησαν 12 άτομα για αντίστοιχες παραβάσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ