Αγωνία για τον 34χρονο αγνοούμενο δύτη στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης - Νέα επιχείρηση από το Λιμενικό
Επιχείρηση απεγκλωβισμού δύτη στη θαλάσσια περιοχή στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSIΕντός της ημέρας θα συνεχιστούν από το Λιμενικό οι έρευνες για την επιχείρηση εντοπισμού του 34χρονου δύτη ο οποίος εγκλωβίστηκε κατά τη διάρκεια κατάδυσης σε ιδιαίτερα επικίνδυνο υποθαλάσσιο σημείο στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.
Η επιχείρηση είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς το σημείο όπου πραγματοποιούνται οι έρευνες που ξεκίνησαν την Κυριακή (22/3) περιλαμβάνει ένα πηγάδι βάθους 28 μέτρων με σπηλαιώδεις σχηματισμούς και ισχυρά υπόγεια ρεύματα, παρά το γεγονός ότι απέχει λίγα μόλις μέτρα από την ακτή.
Κατά την πρώτη μέρα των ερευνών στο σημείο βρέθηκαν ένα πλοίο του λιμενικού, κλιμάκιο της μονάδας υποβρύχιων αποστολών και ένα ιδιωτικό καταδυτικό συνεργείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επιχείρηση απεγκλωβισμού δύτη στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης
«Μαύρη» Δευτέρα για τις αγορές - Βουτιά στην Ασία, ακολουθεί η Ευρώπη
10:10
ΑΠΟΣΤΟΛΗ CNN GREECE ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ : Μετ’ εμποδίων ξεκίνησε η δίκη για τα Τέμπη – Οι δικηγόροι των συγγενών των θυμάτων ζητούν να βρεθεί άλλη αίθουσα (liveblog)
10:08
Η Επανάσταση του 1821 δεν ήταν μόνο ένας ένδοξος ένοπλος αγώνας, αλλά και μια μάχη πνευματική, με εφόδια τις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού
10:07
Νεκρός από φίλια πυρά ο Ισραηλινός που σκοτώθηκε κοντά στα σύνορα με το Λίβανο
10:03