Στο «κόκκινο» η κίνηση στον Κηφισό - Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό και λιμάνι του Πειραιά
Κίνηση στους δρόμους (φωτογραφία αρχείου)
INTIME NEWSΜε αυξημένη κίνηση ξεκινά το πρωί της Τρίτης (24/03) στους περισσότερους οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου με τα προβλήματα να είναι αρκετά έντονα σε Κηφισό, Αττική Οδό, κέντρο της Αθήνας αλλά και το λιμάνι του Πειραιά.
Αναλυτικότερα, στο «κόκκινο» είναι η κίνηση στον Κηφισό τόσο στο ρεύμα καθόδου όσο και ανόδου, με τους οδηγούς να πρέπει να είναι «οπλισμένοι» με μεγάλη υπομονή.
Επίσης στην Αθηνών-Λαμίας, όπως και στη έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου διαπιστώνονται σημαντικές καθυστερήσεις όπως και στην Πέτρου Ράλλη.
Στο κέντρο της Αθήνας, καταγράφονται χαμηλές ταχύτητες και ειδικότερα στην Βασιλέως Κωνσταντίνου στην Κηφισίας και σε τμήματα της Μεσογείων.
Αυξημένη είναι η κίνηση και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Αττική Οδός
Χαμηλές ταχύτητες από νωρίς σήμερα το πρωί, καταγράφονται και στην Αττική Οδό κυρίως στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις που ξεπερνούν τα δεκαπέντε λεπτά.
Sergio Torres: Στη δουλειά μας δεν υφίσταται «τέλειο», οπότε πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης
09:30
Ουκρανική επιδρομή με 370 drones προς τη Μόσχα – Επτά νεκροί σε αποθήκη εφοδιασμού
09:20
Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Σητεία της Κρήτης - Παραμένουν δυνάμεις στο σημείο
09:05
Ευρώπη εναντίον Νότιας Αμερικής: Η μεγάλη μονομαχία των Μουντιάλ
09:00