Κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου λόγω εκλογών
Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, όλα τα σχολεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, λόγω των εκλογών των εκπαιδευτικών.
Σύμφωνα με το υπ' αρ.πρωτ. Φ.350/53/147271/Ε1/13-9-2016 έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών των ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ, και ΚΥΣΔΕ.
Για τη διευκόλυνση των εκλογέων και τη διασφάλιση της ευρύτερης δυνατής συμμετοχής τους, χορηγείται άδεια μίας ημέρας σε όλους τους εκπαιδευτικούς που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Όλοι όσοι συμμετέχουν σε εφορευτική επιτροπή καλούνται να προσκομίσουν στο σχολείο τους βεβαίωση συμμετοχής από την αντίστοιχη επιτροπή.
Οι υποψήφιοι αιρετοί εκπρόσωποι για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, προκειμένου να διευκολυνθούν, μπορούν να λάβουν τις εξής άδειες:
Οι υποψήφιοι για τα Κεντρικά Υπηρεσιακά Συμβούλια πέντε ημέρες, για τα Ανώτερα Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια τρεις ημέρες, υποψήφιοι για τα Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια δύο ημέρες.
Ο «χάρτης» πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ μέχρι την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου
05:00
myDiesel: Πώς θα απαλλάσσονται οι παραγωγοί από τον ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο - Τα πέντε βήματα
04:00
Πώς θα δηλώσουν τα αναδρομικά 55.000 συνταξιούχοι που θα λάβουν «ραβασάκια» - Εξόφληση σε 72 δόσεις
03:00
ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται όσοι θα εργαστούν την αργία της 28ης Οκτωβρίου
02:00