Νέα ειδική επιχείρηση για τον 34χρονο δύτη στη Βουλιαγμένη - Λιγοστεύουν οι ελπίδες
Επιχείρηση απεγκλωβισμού δύτη στη θαλάσσια περιοχή στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)Συνεχίζονται για τρίτη μέρα οι έρευνες για τον 34χρονο δύτη που εξαφανίστηκε στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης, ενώ το μεσημέρι έγινε νέα ειδική επιχείρηση από τα σωστικά συνεργεία. Ο αγνοούμενος είχε πάει για κατάδυση με φίλο του το μεσημέρι της Κυριακής, όμως αυτός έχασε επαφή μαζί του.
Οι έρευνες επικεντρώνονται στο «πηγάδι του διαβόλου», ένα επικίνδυνο υποθαλάσσιο σημείο στα Λιμανάκια σε βάθος 28 μέτρων, καθώς υπάρχει ο φόβος ότι ο 34χρονος εγκλωβίστηκε στις στενές στοές του πηγαδιού.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν πλωτό σκάφος, δύτες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και εξειδικευμένοι σπηλαιοδύτες.
Πλέον, οι ελπίδες για την ανεύρεση του αγνοούμενου φαίνεται ότι φθίνουν όσο περνούν οι μέρες και δεν εντοπίζονται σημεία ζωής.
Σημειώνεται ότι ο 34χρονος δύτης είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορία και ζει μόνιμα στη Βούλα, ενώ είναι έμπειρος στις καταδύσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τι μπορεί να συνέβη στον 34χρονο δύτη που αγνοείται στη Βουλιαγμένη - Συνέντευξη στο CNN Greece
Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος
14:04
Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στο Αλιβέρι Εύβοιας: Ήχησε το 112 για εκκένωση
14:00
Απάτη «καρουζέλ» 46,9 εκατ. εξιχνίασε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία στην Ελλάδα - Πώς δρούσε το κύκλωμα
13:40
Έχασαν... το δρόμο για τη Γαλλία 20 τόνοι Έμενταλ αξίας 80.000 ευρώ
13:30