Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης από τα Γλυκά Νερά
Το Χαμόγελο του Παιδιού
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSIΣυναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 15χρονης από την περιοχή των Γλυκών Νερών Αττικής.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.
Ολόκληρη η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
«Στις 23/3/2026, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Γλυκών Νερών Αττικής, η Αλεξάνδρα-Έλλη Κ., 15 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 24/3/2026 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αλεξάνδρα έχει ύψος 1,60μ, είναι αδύνατη, έχει κόκκινα μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει σκουλαρίκι στο κάτω χείλος και στο αριστερό φρύδι.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μωβ φόρμα, γκρι φούτερ ζακέτα, μαύρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μαύρο σακίδιο πλάτης».
Τσεχία: Απόλυτο ρεκόρ ζέστης με 40,6 βαθμούς Κελσίου βόρεια της Πράγας
23:50
Θλιβερός απολογισμός στη Γαλλία με 74 θανάτους από πνιγμό λόγω του καύσωνα
23:38
Μηχανική βλάβη σε δεξαμενόπλοιο στα ανοιχτά της Αλοννήσου - Πλέει ακυβέρνητο
23:36
Βενεζουέλα: «Κάθε διάσωση και ένα θαύμα» - Λιγοστεύουν χρόνος και ελπίδες για εντοπισμό επιζώντων
23:28