25η Μαρτίου: Με 21 κανονιοβολισμούς στο Λυκαβηττό ξεκίνησαν στην Αθήνα οι εορταστικές εκδηλώσεις
Κανονιοβολισμοί στο Λυκαβητό για την 25η Μαρτίου (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSIΜε τους 21 κανονιοβολισμούς στο Λυκαβηττό ξεκίνησαν στην Αθήνα οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.
Ο πρώτος κανονιοβολισμός ακούστηκε στις 6:21 το πρωί, από το πυροβολείο του Λυκαβηττού για να αντηχήσουν ακολούθως άλλοι 20 όπως προβλέπει το πρωτόκολλο.
Στις 08:00 θα πραγματοποιηθεί η έπαρση της Εθνικής Σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ενώ στις 10:00 θα τελεστεί δοξολογία στον Καθεδρικό (Μητροπολιτικό) Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών, προεξάρχοντος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.
Στις 11:00 θα ακολουθήσει η παρέλαση τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επανάσταση ’21: Οι ηρωικές μορφές, οι μεγάλες μάχες και πώς φτάσαμε στην εθνική συνείδηση
Το μήνυμα Τραμπ για 25η Μαρτίου: Η Ελλάδα εξακολουθεί να εμπνέει τους υπερασπιστές της ελευθερίας
Σίντι Κρόφορντ για Πρίσλεϊ Γκέρμπερ: Είμαστε συντετριμμένοι - Μέχρι να ξανασυναντηθούμε...
08:55
Το νέο GT SUV της Mercedes-AMG GT έχει έως 1.169 ίππους και φορτίζει σε 12 λεπτά!
08:53
Γαλλία: Υπέβαλε την παραίτησή του ο υπουργός Εσωτερικών μετά τα επεισόδια - Την απέρριψε ο Μακρόν
08:39
Η Γαλλία στο χάος, ο Μακρόν «με την πλάτη στον τοίχο»: Τα αμείλικτα ερωτήματα και το Υπουργικό
08:38