Ισχυρή χαλαζόπτωση στο Πάπιγκο - Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό, σώοι οι επιβαίνοντες
Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΙΓΚΟΥ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΙσχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (28/3) στο Πάπιγκο, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό οδηγών.
Το φαινόμενο ήταν τόσο σφοδρό που το οδόστρωμα καλύφθηκε από παχύ στρώμα χαλαζιού, καθιστώντας την κυκλοφορία αδύνατη, όπως αναφέρει το epiruspost.gr.
Η ολισθηρότητα του δρόμου οδήγησε και σε ένα τροχαίο ατύχημα με ΙΧ να καταλήγει εκτός οδοστρώματος και στη συνέχεια σε γκρεμό αλλά ευτυχώς χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.
Ωστόσο, αρκετά οχήματα βρέθηκαν εγκλωβισμένα στις στροφές του χωριού, με τους οδηγούς να αδυνατούν να ελέγξουν την πορεία τους πάνω στον «λευκό τάπητα».
Σύμφωνα με καταγγελίες στο CNN Greece, ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν, χρειάστηκαν να περάσουν πάνω απο τρείς ώρες, προκειμένου ο Δήμος Ζαγορίου και η Πολιτική Προστασία να παρέμβουν και να καθαρίσουν το οδικό δίκτυο.
Η εικόνα θυμίζει έντονη χιονόπτωση, καθώς το χαλάζι έχει συσσωρευτεί σε μεγάλο ύψος.
Καύσωνες και θερμική καταπόνηση: ένας σιωπηλός εχθρός της υγείας και της ασφαλούς οδήγησης
17:22
Λαγουβάρδος: «Θα διαρκέσουν κι άλλο τα μελτέμια - Ακραίες οι εντάσεις που βλέπουμε»
17:16
Ξεκίνησε η κατασκευή των 20 Eurofighter Typhoon για την Τουρκία – Το χρονοδιάγραμμα των παραδόσεων
17:14
Φωτιά στο Χαϊδάρι: Διακοπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Αθηνών από τα διυλιστήρια έως την Ιερά Οδό
17:02