ΕΛΛΑΔΑ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Θα έπρεπε να περιμένουν τους γονείς με ένα λουλούδι

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Θα έπρεπε να περιμένουν τους γονείς με ένα λουλούδι

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου προσερχόμενη στη δίκη 

Eurokinissi

«Σήμερα θα έπρεπε αυτοί που σκότωσαν τα παιδιά, αυτοί που η διαφθορά τους οδήγησε στον θάνατο 57 ανθρώπους να βρίσκονται με σκυμμένο το κεφάλι. Θα έπρεπε τους γονείς και τους συγγενείς να τους περιμένουν με ένα λουλούδι...» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προσερχόμενη στη δίκη για τα Τέμπη.

 

Και συνέχισε:

«Αντί αυτού βλέπουμε εχθροπάθεια, ειρωνεία, σπίλωση. Βλέπουμε την απόλυτη κατάπτωση, ύβρη, τον απόλυτο ξεπεσμό. Στις χιλιάδες χρόνια ιστορίας της χώρας δεν έχει υπάρξει ξανά τέτοια ύβρις», συνέχισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Δεν θα επικρατήσουν αυτοί που θέλουν την παραγραφή. Είναι αυτοί που χαρακτήρισαν πλημμελήματα τους θανάτους. Αυτοί που κράτησαν εκτός κατηγορητηρίου πολιτικά πρόσωπα. Αυτοί θέλουν την παραγραφή. Το έχουν ξανακάνει».

Κλείνοντας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε πως «είμαστε εδώ για να ακυρώσουμε τα σχέδια τους και να φέρουν δικαιοσύνη.