Κακοκαιρία Erminio: Πλημμύρισε το δικαστικό μέγαρο Κορίνθου - Με ομπρέλες εντός κτηρίου οι υπάλληλοι
Η επέλαση της σφοδρής κακοκαιρίας Erminio πλήττει και την Κορινθία με τα πρώτα προβλήματα να εμφανίζονται στο δικαστικό μέγαρο του νομού, το οποίο πλημμύρισε.
Σύμφωνα με το Korinthostv το Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου μετατράπηκε σε «λίμνη», με το νερό να εισβάλλει στο εσωτερικό του κτιρίου.
Η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε εισροή υδάτων από την οροφή, με αποτέλεσμα οι διάδρομοι να γεμίσουν νερά, αλλά και υπάλληλοι και πολίτες να κυκλοφορούν μέσα στο κτίριο κρατώντας ακόμη και ομπρέλες.

Οι πλημμυρισμένοι χώροι του δικαστικού μεγάρου Κορίνθου
KorinthostvΕπιπλέον τοποθετήθηκαν κουβάδες κάτω από τα σημεία που έσταζε η οροφή, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η ζημιά.
ΧΡΗΜΑ
Τι πρέπει να περιέχει το κιτ πρώτων βοηθειών στο φαρμακείο Αυτοκινήτων από την 1η Ιανουαρίου 2027
01:00
ΧΡΗΜΑ
Σε εξέλιξη οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες: Βήμα - Βήμα η διαδικασία
00:30
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο δυστύχημα στη Λακωνία: Νεκρή 29χρονη οδηγός μετά από ανατροπή οχήματος
23:59
ΕΛΛΑΔΑ
Ηράκλειο: Παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από πτώση δοκαριού σε κατασκήνωση
23:49
ΕΛΛΑΔΑ