Κακοκαιρία Erminio: Πλημμύρισε το δικαστικό μέγαρο Κορίνθου - Με ομπρέλες εντός κτηρίου οι υπάλληλοι
Η επέλαση της σφοδρής κακοκαιρίας Erminio πλήττει και την Κορινθία με τα πρώτα προβλήματα να εμφανίζονται στο δικαστικό μέγαρο του νομού, το οποίο πλημμύρισε.
Σύμφωνα με το Korinthostv το Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου μετατράπηκε σε «λίμνη», με το νερό να εισβάλλει στο εσωτερικό του κτιρίου.
Η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε εισροή υδάτων από την οροφή, με αποτέλεσμα οι διάδρομοι να γεμίσουν νερά, αλλά και υπάλληλοι και πολίτες να κυκλοφορούν μέσα στο κτίριο κρατώντας ακόμη και ομπρέλες.

Οι πλημμυρισμένοι χώροι του δικαστικού μεγάρου Κορίνθου
KorinthostvΕπιπλέον τοποθετήθηκαν κουβάδες κάτω από τα σημεία που έσταζε η οροφή, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η ζημιά.
SPONSORED
ΧΡΗΜΑ
Kythira & Chios Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα - Πώς θα πάρετε το voucher
01:00
ΕΛΛΑΔΑ
Παιδικές κατασκηνώσεις Δήμου Αθηναίων: Ποια η προθεσμία για τις εγγραφές
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Παντρεύτηκαν ταυτόχρονα 50 ζευγάρια ανάμεσα στα ερείπια του πολέμου στη Γάζα
23:56
ΕΛΛΑΔΑ
Η ΕΛΑΣ «σφράγισε» σύνδεσμο οπαδών που λειτουργούσε παράνομα
23:48
ΠΟΛΙΤΙΚΗ