Κακοκαιρία Erminio: Έκλεισε η εθνική οδός Θερμοπυλών - Ιτέας από πτώσεις δέντρων
Πεσμένο δένδρο στο έδαφος
INTIME NEWSΟι θυελλώδεις άνεμοι και οι ισχυρές βροχές της κακοκαιρίας Erminio που σαρώνει τα τελευταία 24ωρα σχεδόν το σύνολο της χώρας, προκάλεσε προβλήματα και στην Φωκίδα.
Στην Εθνική Οδό Θερμοπυλών - Ιτέας, προς Μπράλο, προκλήθηκαν πτώσεις δέντρων από τους θυελλώδεις ανέμους με αποτέλεσμα να διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων.
Η πτώση των δέντρων σημειώθηκε πρωινές ώρες στην εθνική οδό Θερμοπυλών - Ιτέας περίπου στο 7ο χλμ.
Μεγάλα δέντρα που βρίσκονται κατά μήκος του δρόμου έπεσαν εντός του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα μέχρι την απομάκρυνση τους.
Η Πυροσβεστική δέχθηκε κι άλλες κλήσεις για κοπές δέντρων, καθώς εκτός από την έντονη βροχόπτωση που σημειώνεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης, είχαμε και ισχυρές ριπές ανέμων που προκάλεσαν προβλήματα.

Το δέντρο πεσμένο στην εθνική οδό Θερμοπυλών - Ιτέας, προς Μπράλο
lamiareportΑνάλογα προβλήματα καταγράφηκαν και σε όμορους νομούς, όπως στην Εύβοια και τη Βοιωτία, με πτώσεις δέντρων και φερτά υλικά που μπλοκάρισαν δρόμους.
Κώστας Σκρέκας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν ζήτησα κάτι παράνομο, η υπόθεση να οδηγηθεί τάχιστα στην δικαιοσύνη
14:10
LIVE: Ελληνόκτητα τα δύο από τα τρία πλοία που χτυπήθηκαν στα Στενά του Ορμούζ - Στα χέρια του Ιράν το «Epaminondas»
14:04
Το «I Am Legend» επιστρέφει: Ο Γουίλ Σμιθ και ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν ενώνουν δυνάμεις για sequel
14:00
Μητσοτάκης σε Ράμα: Η Ελλάδα στηρίζει την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας στην ΕΕ
13:57