Συναγερμός για φωτιά σε διαμέρισμα στο Αγρίνιο - Στο νοσοκομείο η ηλικιωμένη ένοικος
Πυροσβέστης σε επιχείρηση κατάσβεσης
EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης (2/04) για φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στο κέντρο του Αγρινίου. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα που ήταν μέσα στο σπίτι διακομίσθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.
Η φωτιά σε διαμέρισμα επί της οδού Καραολή, στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου σύμφωνα με το Agriniopress σημειώθηκε στις 9:20 σήμερα το πρωί.

Από την φωτιά σε διαμέρισμα ηλικιωμένης στο Αγρίνιο
AgriniopressΑπό την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην κουζίνα, ενώ μια ηλικιωμένη διεκομίσθη προληπτικά με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν πέντε οχήματα και 11 άτομα της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση.
Για τα αίτια διενεργείται προανάκριση.
Η Mercedes-AMG CLE 646 των 646 ίππων εξαντλήθηκε μόλις ανακοινώθηκε
23:58
Ρωσική τράπεζα στο πακέτο κυρώσεων των ΗΠΑ για το Ιράν: «Στήριζε οικονομικά το καθεστώς»
23:49
Κωνσταντοπούλου για Μαζωνάκη: Ένας μεγάλος καλλιτέχνης που νοιαζόταν και βοηθούσε τους ανθρώπους
23:40
Αποκαλύψεις δίχως τέλος για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη - Αντιμέτωποι με ισόβια οι δύο γιατροί
23:32