ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στο Ζεφύρι: Νεκρός εντοπίστηκε 38χρονος στο ρέμα της Εσχατιάς

Θρίλερ στο Ζεφύρι: Νεκρός εντοπίστηκε 38χρονος στο ρέμα της Εσχατιάς

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ(φωτογραφία αρχείου)

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές την Πέμπτη (2/4), έπειτα από τον εντοπισμό σορού άνδρα στο Ζεφύρι, σε σημείο κοντά στο ρέμα της Εσχατιάς.

Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν άμεσα στο σημείο, όπου εντόπισαν τον άνδρα πεσμένο μπρούμυτα μέσα στα νερά. Η σορός περισυνελέγη, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατός του να σχετίζεται με την κακοκαιρία Erminio.

Σύμφωνα με το Star, κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία, αναφέροντας πως ένας άνδρας παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Η περιοχή είχε πληγεί χθες από έντονη βροχόπτωση.

Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τη σορό, ενώ οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Κάτοικοι εκτιμούν ότι ο άνδρας ενδέχεται να παρασύρθηκε από τα νερά και να κατέληξε πνιγμένος, ωστόσο τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να διευκρινιστούν από την ιατροδικαστική εξέταση.