Συνελήφθη μοτοσικλετιστής στην Αθηνών-Λαμίας: Έτρεχε με 187χλμ/ώρα χωρίς δίπλωμα
Μοτοσικλέτα της Τροχαίας (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΣτη σύλληψη ενός μοτοσικλετιστή που εντοπίστηκε να τρέχει με ταχύτητα 187 χλμ/ώρα στην εθνική οδό Αθηνών–Λαμίας, στο ύψος της Κηφισιάς, προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές τα ξημερώματα της Παρασκευής (3/4).
Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο σημείο το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο είναι 100 χλμ/ώρα, με την παράβαση να εντοπίζεται μέσω ραντάρ από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Τροχαίας Αττικής.
Ο 26χρονος, σύμφωνα με τις αρχές, οδηγούσε με τρόπο επικίνδυνο, με αποτέλεσμα να θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των υπόλοιπων χρηστών του δρόμου, ενώ κατόπιν ελέγχων αποκαλύφθηκε ότι του είχε ήδη αφαιρεθεί το δίπλωμα οδήγησης από τις 23 Μαρτίου για διάστημα ενός μήνα, μετά από έλεγχο του Γ΄ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής.
Σε βάρος του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία από το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. για επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση χωρίς ισχύουσα άδεια. Η υπόθεση διαβιβάστηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Ερντογάν: Το νομοθετικό πλαίσιο για την διάλυση του PKK θα κατατεθεί σύντομα στην Βουλή
13:50
Παρέμβαση Χαρδαλιά - Rautio για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο: Δεν είναι απλός Προϋπολογισμός
13:47
Κατασβέστηκε η φωτιά σε ξερά χόρτα στον Ασπρόπυργο
13:36
Πιερρακάκης για «κόκκινα δάνεια»: Πάνω από 100.000 δανειολήπτες θα δουν ραγδαία μείωση στις δόσεις
13:30