ΕΛΛΑΔΑ

Νέα ένταση στα προσφυγικά (pics)

Νέα ένταση στα προσφυγικά (pics)
CNN Greece

Η ένταση που οδήγησε νωρίτερα στην ολιγόλεπτη διακοπή της δίκης της Χρυσής Αυγής εκτονώθηκε σχετικά γρήγορα, όμως το «μέτωπο» που ξέσπασε την Δευτέρα στα γειτονικά με το Εφετείο προσφυγικά, παραμένει.

Ομάδα νεαρών ανέβηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί στις ταράτσες των προσφυγικών που βρίσκονται επί της οδού Δέγλερη κι άρχισαν να πετούν αντικείμενα κατά των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν στην περιοχή.

Μάλιστα οι αντιεξουσιαστές έχουν στήσει και μικροφωνική εγκατάσταση στα υπό κατάληψη κτίρια.

Στην περιοχή βρίσκεται και διμοιρία των ΜΑΤ.

IMG 3441

Πηγή: CNN Greece

IMG 3442

Πηγή: CNN Greece

IMG 3443

Πηγή: CNN Greece

Το συγκεκριμένο «μέτωπο» στα προσφυγικά ξέσπασε τη Δευτέρα, όταν ομάδα αντιεξουσιαστών, βρέθηκε στην ταράτσα ενός κτιρίου των προσφυγικών και άρχισε να εκτοξεύει πέτρες και μπουκάλια προς τα διερχόμενα και παρκαρισμένα οχήματα προκαλώντας σε πολλά από αυτά σημαντικές υλικές ζημιές.

Το σκηνικό της έντασης συνεχίστηκε όταν εμφανίστηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής και οι δικηγόροι τους με αποτέλεσμα οι αντιεξουσιαστές να συνεχίσουν να πετούν απροκάλυπτα πέτρες.

Το σκηνικό της έντασης συνεχίστηκε λίγο μετά τις δέκα το πρωί όταν αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν σε κτίριο των προσφυγικών επι της οδού Αριστοτέλους Κούζη και από τον δρόμο και από την ταράτσα εκτόξευσαν πέτρες και καδρόνια προς τις αστυνομικές δυνάμεις προκαλώντας νέες ζημιές σε δεκάδες παρκαρισμένα οχήματα στον δρόμο.

Ακολούθησε επιχείρηση της αστυνομίας όπου έγιναν δυο προσαγωγές οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν στις οδούς Κερκίνης και Τριχωνιδος όπου και σε αυτούς τους δρόμους είχαμε φθορές σε οχήματα από την ρηψη πετρών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ