Κόρινθος: Συνελήφθη ο εργολάβος του κτηρίου που κατέρρευσε - Πώς έγινε η τραγωδία
Το τμήμα του κτηρίου που κατέρρευσε
INTIME NEWSΣυνελήφθη ο εργολάβος που είχε αναλάβει τις τελευταίες ημέρες την ανακαίνιση του κτηρίου που κατέρρευσε στην Κόρινθο συνθλίβοντας μια γυναίκα 43 ετών από τη Γερμανία.
Παράλληλα αναζητείται ο μηχανικός του κτηρίου και η ιδιοκτήτρια, όπως μετέδοσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.
Η άτυχη γυναίκα διέμενε στη Γερμανία και είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές του Πάσχα. Βρισκόταν σε βόλτα μαζί με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά. Η ίδια με το ένα παιδί, πέρασε τη μοιραία στιγμή κάτω από το κτήριο, ενώ τα άλλα δύο παιδιά πέρασαν με τον πατέρα τους στην άλλη πλευρά του δρόμου.
Η γυναίκα καταπλακώθηκε από τα μπάζα και πέθανε ακαριαία, ενώ το παιδί παγιδεύτηκε κάτω από τα συντρίμμια αλλά ευτυχώς απεγκλωβίστηκε με ελαφριά τραύματα.
Σύμφωνα με το Korinthostv.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Καλάμια Κορίνθου, όταν τμήμα του στηθαίου της ταράτσας αποκολλήθηκε και έπεσε στο πεζοδρόμιο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ογκόλιθοι και μπάζα καταπλάκωσαν τη γυναίκα - Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στην Κόρινθο
Τραγωδία στην Κόρινθο: Νεκρή γυναίκα από κατάρρευση τμήματος μπαλκονιού
Αγορά ακινήτων: Στις 200.000 ευρώ τα «βρίσκουν» αγοραστές και πωλητές - Ποια μένουν απούλητα
09:46
«Σεισμικό δίδυμο»: Το σπάνιο φαινόμενο που χτύπησε τη Βενεζουέλα – Γιατί η χώρα είναι ευάλωτη
09:42
«Είδα ένα παιδί πεσμένο, προσπαθούσαν να το επαναφέρουν»: Μαρτυρίες για τη συμπλοκή στην Καλλιθέα
09:35
Σεισμός στη Βενεζουέλα: Το επιστημονικό μοντέλο που προβλέπει έως και 10.000 νεκρούς
09:23