Κόρινθος: Συνελήφθη ο εργολάβος του κτηρίου που κατέρρευσε - Πώς έγινε η τραγωδία
Το τμήμα του κτηρίου που κατέρρευσε
INTIME NEWSΣυνελήφθη ο εργολάβος που είχε αναλάβει τις τελευταίες ημέρες την ανακαίνιση του κτηρίου που κατέρρευσε στην Κόρινθο συνθλίβοντας μια γυναίκα 43 ετών από τη Γερμανία.
Παράλληλα αναζητείται ο μηχανικός του κτηρίου και η ιδιοκτήτρια, όπως μετέδοσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.
Η άτυχη γυναίκα διέμενε στη Γερμανία και είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές του Πάσχα. Βρισκόταν σε βόλτα μαζί με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά. Η ίδια με το ένα παιδί, πέρασε τη μοιραία στιγμή κάτω από το κτήριο, ενώ τα άλλα δύο παιδιά πέρασαν με τον πατέρα τους στην άλλη πλευρά του δρόμου.
Η γυναίκα καταπλακώθηκε από τα μπάζα και πέθανε ακαριαία, ενώ το παιδί παγιδεύτηκε κάτω από τα συντρίμμια αλλά ευτυχώς απεγκλωβίστηκε με ελαφριά τραύματα.
Σύμφωνα με το Korinthostv.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Καλάμια Κορίνθου, όταν τμήμα του στηθαίου της ταράτσας αποκολλήθηκε και έπεσε στο πεζοδρόμιο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ογκόλιθοι και μπάζα καταπλάκωσαν τη γυναίκα - Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στην Κόρινθο
Τραγωδία στην Κόρινθο: Νεκρή γυναίκα από κατάρρευση τμήματος μπαλκονιού
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Αττική, Κρήτη, Εύβοια και νησιά του Αιγαίου
16:45
Τουρκία: Στη δημοσιότητα οι χάρτες με τα θαλάσσια πάρκα σε Β. Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
16:45
Τραμπ για Μοτζταμπά Χαμενεΐ: «Δεν νομίζω ότι είναι νεκρός, αλλά είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος»
16:38
Τέσσερις τραυματίες μετά από σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – Δείτε βίντεο
16:27