Τι εξετάζουν οι Αρχές για τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός στην Παλλήνη
Εντοπισμός νεκρού άνδρα στην Παλλήνη
INTIME NEWSΜία γυναίκα ήταν αυτή που εντόπισε νεκρό τον άνδρα χθες το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας (06/04) σε χαντάκι στην Παλλήνη, ενώ οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατό του.
Όπως ανέφερε η γυναίκα που τον εντόπισε, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, είχε περάσει και το πρωί της ίδιας ημέρας, ωστόσο τότε, η σορός δεν υπήρχε στο σημείο.
Το θύμα, όπως έγινε γνωστό, είχε δεματικά καλωδίων γύρω από το λαιμό του, ενώ εκτιμάται πως είναι γύρω στα 50 ετών. Η σορός του εντοπίστηκε στην άκρη του δρόμου, στην οδό Λεονταρίου.
Οι άκρες των δεματικών, βρέθηκαν αντίθετα η μία σε σχέση με την άλλη.
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο μετέβησαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ για το συθμβάν διενεργείται προανάκριση.
Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, σύμφωνα με τον Skai, είναι ότι πρόκειται για αυτοχειρία, ωστόσο ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Σε κάθε περιπτωση οι έρευνες των Αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε χαντάκι στην Παλλήνη
Μεταφορικό ισοδύναμο: Ξεκίνησε η καταβολή 22,6 εκατ. ευρώ προς κατοίκους των νησιών
11:34
Σύλληψη εφοριακών στη Θεσσαλονίκη: Οι Αρχές παρακολουθούσαν για μήνες τα τηλέφωνά τους (vid)
11:30
Liveblog: «Οι Ιρανοί έτοιμοι να θυσιάσουν τη ζωή τους στον πόλεμο» λέει ο Πεζεσκιάν - Μπαράζ ισραηλινών επιθέσεων σε πετροχημικές εγκαταστάσεις στην Τεχεράνη
11:28
Uber Eats: Ποια είναι η Uber Direct που έρχεται μαζί της στην Ελλάδα
11:24