Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα
Το σήμα του Χαμόγελου του Παιδιού
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣΣυναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 14χρονου από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στην Αθήνα.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα, 7/4/2026 και προχώρησε άμεσα σε δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανηλίκου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο».
Ολόκληρη η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
«Στις 6/4/2026, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε ο Ισμαήλ Μοχάμαντ(ον.) Μοραντί(επ.), 14 ετών, αφγανικής καταγωγής, από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα.
Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα, 7/4/2026 και προχώρησε άμεσα σε δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανηλίκου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Ισμαήλ Μοχάμαντ(ον.) Μοραντί(επ.) έχει ύψος 1,45μ. και βάρος περίπου 50 κιλά. Έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ήμερα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρη μπλούζα, γκρι παντελόνι φόρμας και μαύρα παπούτσια».
Ταυτοποιήθηκε ο νεκρός άνδρας στην Παλλήνη – Βρέθηκε σημείωμα αυτοχειρίας
12:11
Πανελλήνιες 2026: «Πρεμιέρα» στις 29 Μαΐου - Το πρόγραμμα των εξετάσεων
12:06
Ινδονησία: Μαστίγωσαν ζευγάρι με 100 χτυπήματα επειδή είχε προγαμιαία σχέση
12:03
Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις μελών συμμορίας για απάτες με τη χρήση εφαρμογής σε κινητό - Δικογραφία σε βάρος λογιστή
11:53