Στους 28 βαθμούς ο υδράργυρος - Ποιες περιοχές υποδέχθηκαν νωρίτερα το... καλοκαίρι
Με «πρόβα» καλοκαιριού μοιάζει την Μεγάλη Τρίτη (7/3) ο καιρός, με τη θερμοκρασία να ξεπερνά μέχρι και τους 28 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.
Σύμφωνα με το Meteo, η υψηλότερη θερμοκρασία καταγράφεται στα Τρίκαλα, φτάνοντας τους 28,4 βαθμούς Κελσίου, ενώ ακολουθεί η Σίδνος με 28,3 βαθμούς Κελσίου, η Αργυρούπολη της Δράμας με 28,2 βαθμούς Κελσίου και τα Γιαννιτσά με 28,1 βαθμούς Κελσίου.

Κάτω από τους 28 βαθμούς Κελσίου έδειξε το θερμόμετρο σε τουλάχιστον τέσσερις περιοχές, τον Μικρόκαμπο Δράμας τη Χαλάστρα, την Αγία Τριάδα Φθιώτιδας και το Παλαιό Σκυλίτσι Ημαθίας.
Το σκηνικό του καιρού φαίνεται ότι θα συνεχίσει να είναι ανοιξιάτικο καθ΄ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γιαννόπουλος στο CNN Greece: Ανοιξιάτικη η Μεγάλη Εβδομάδα - Πότε αρχίζει να πέφτει η θερμοκρασία
Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα - Με εγκαύματα μία ηλικιωμένη
18:10
Ουκρανία: To Κίεβο λέει πως ο στρατός έπληξε 12 μεγάλα διυλιστήρια στην Ρωσία τον Αύγουστο
18:08
Φράγματα θωρακίζουν τη Χαλκιδική - «Ξεπαγώνουν» τα αντιπλημμυρικά έργα στην Ολυμπιάδα
18:00
Γεύμα Μητσοτάκη με τον μεγιστάνα των media Ρούπερτ Μέρντοχ
17:53