ΕΛΛΑΔΑ

Έξοδος Πάσχα: Πάνω από 60.000 οχήματα έφυγαν σήμερα από την Αθήνα - Γεμάτα αναχωρούν τα πλοία

Έξοδος Πάσχα: Πάνω από 60.000 οχήματα έφυγαν σήμερα από την Αθήνα - Γεμάτα αναχωρούν τα πλοία
INTIME NEWS / ΨΩΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Από νωρίς έχουν αρχίσει να εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα οι Αθηναίοι για τις διακοπές του Πάσχα, με το μεγάλο κύμα να αναμένεται να εκδράμει προς τα χωριά της Περιφέρειας το επόμενο διήμερο. Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece μόλις σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη (8/3) από το κλεινόν άστυ αναχώρησαν πάνω από 60.000 οχήματα.

Ειδικότερα, από την Ελευσίνα πέρασαν 34.000 οχήματα και από τα διόδια των Αφιδνών επιπλέον 27.124.

Με μεγάλες πληρότητες αναχωρούν τόσο τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ, όσο και τα πλοία που ταξιδεύουν προς τα νησιά, με τον καιρό να ευνοεί τις πιο... ανοιξιάτικες αποδράσεις.

Γεμάτα αναχωρούν τα πλοία

Από το λιμάνι του Πειραιά και την περιοχή Τζελέπη σήμερα (8/4) ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν σήμερα συνολικά 15 δρομολόγια, με τον αριθμό αναχώρησης των επιβατών να ανέρχεται σε πάνω από 12.300.

Προς τον Αργοσαρωνικό αναχώρησαν 30 δρομολόγια, εκ των οποίων 15 με συμβατικά επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία και 15 με ταχύπλοα, καλύπτοντας τη ζήτηση για κοντινούς νησιωτικούς προορισμούς.

Από την Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 10 δρομολόγια προς τις Κυκλάδες και αναχώρησαν περίπου 4.440 επιβάτες.

Από το λιμάνι του Λαυρίου εκτελέστηκαν επτά δρομολόγια, με 1.642 επιβάτες να αναχωρούν για τους προορισμούς τους.