Κίνηση: Καθυστερήσεις άνω των 30 λεπτών στην Αττική Οδό - Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
Μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό (φωτογραφία αρχείου)
EurokinissiΜεγάλες καθυστερήσεις, ποy ξεπερνούν μέχρι και τα 30 λεπτά, καταγράφονται αυτή την ώρα, το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (09/04), στην Αττική Οδό.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα συνεχίζεται από νωρίς το πρωί η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα, με ουρές να σχηματίζονται σε κάποιες από τις κεντρικές αρτηρίες της Αττικής και στις Εθνικές Οδούς.
Σύμφωνα με την Τροχαία, κίνηση σημειώνεται αυτή την ώρα στην έξοδο της Αθηνών-Λαμίας, αλλά και στην έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου.
Παράλληλα, όσο περνάει η ώρα, όλο και μεγαλύτερο μποριλίαρισμα δημιουργείται στην άνοδο του Κηφισού, ενώ με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Οι καθυστερήσεις που σημειώνονται στην Αττική Οδό, είναι άνω των 45΄από κόμβο Μαραθώνος έως κόμβο Μεταμόρφωσης στο ρεύμα προς Ελευσίνα και 15΄-20΄από κόμβο Ασπροπύργου έως έξοδο προς Ελευσίνα.
Παράλληλα, καθυστερήσεις άνω των 30' καταγράφονται από Αγ. Παρασκευή έως Μεταμόρφωση στην Περιφερειακή Υμηττού.
Το Κονγκό αντιμέτωπο με την πιο φονική επιδημία Έμπολα της ιστορίας του – Πάνω από 3.500 κρούσματα
10:11
Τέλος Αυγούστου «κλείνουν» δύο προγράμματα κατοικίας- Πάνω από 75.000 σπίτια υποψήφια για ανακαίνιση
10:01
Εκρήξεις σε δύο δεξαμενόπλοια στα ανοιχτά του Ομάν
09:50
Θέουτα: Επέστρεψαν οικειοθελώς στο Μαρόκο 48.200 μετανάστες – Πυρά Σάντεθ κατά διακινητών
09:39