Πού θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί - Στα Χανιά ο πρωθυπουργός
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γηροκομείο Αθηνών και αντάλλαξε ευχές και δώρα για το Πάσχα με τους ηλικιωμένους και το προσωπικό, Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου 2026.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΤ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)Ολιγοήμερη απόδραση από την Αθήνα επέλεξαν οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί, καθώς θα «περάσουν» τις ημέρες του Πάσχα στην περιφέρεια.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας βρίσκεται ήδη στη Σύρο όπου και παρακολούθησε τη Μεγάλη Παρασκευή την Ακολουθία του Επιταφίου στον Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Ερμούπολη. Απόψε θα παραστεί στην Αναστάσιμη Ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Ποσειδωνίας.
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χανιά, περνά το φετινό Πάσχα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την οικογένειά του.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης παρέμεινε στην Αθήνα. Τη Μεγάλη Παρασκευή παραβρέθηκε στην περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, ενώ απόψε θα παρακολουθήσει την Αναστάσιμη Ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών.
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λαμία, ο γενικός
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λαμία, θα βρίσκεται ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Στη Θεσσαλονίκη περνά παραδοσιακά τις ημέρες του Πάσχα και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
SPONSORED
«Αγάπη μου, πετά ψηλά, πήγαινε στο φως»: Η ανάρτηση του Τραϊανού Δέλλα για τη Γωγώ Μαστροκώστα
12:48
ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταδίκη 13 κατηγορουμένων στις Σέρρες για παράνομες επιδοτήσεις
12:44
Ρεκόρ γκίνες για τη μεγαλύτερη τοιχογραφία του κόσμου στο Μεξικό
12:42
«Home Economics»: Η Τζούλια Ρόμπερτς στο νέο κινηματογραφικό στοίχημα της Sony
12:31