Φωτιά σε χώρο ενοικιαζόμενων οχημάτων στο Ηράκλειο: Κάηκαν 18 αυτοκίνητα
Άνδρες της Πυροσβεστικής
INTIME NEWSΜεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τη μία τα μεσάνυχτα της Κυριακής του Πάσχα (12/03) σε χώρο ενοικιαζόμενων οχημάτων επί της εθνικής οδού Ηρακλείου–Μοιρών στην Κρήτη, σημαίνοντας συναγερμό στις Πυροσβεστικές δυνάμεις.
Για την κατάσβεση της φωτιάς, που εκδηλώθηκε σε σημείο όπου βρίσκονταν σταθμευμένα δεκάδες αυτοκίνητα, έσπευσαν 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.
Οι φλόγες να επεκτάθηκαν γρήγορα προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ κάηκαν συνολικά 18 αυτοκίνητα, εκ των οποίων τα 11 καταστράφηκαν ολοσχερώς.
Η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο γύρω στις 3 τα ξημερώματα, ενώ τα αίτια που την προκάλεσαν παραμένουν άγνωστα, σύμφωνα με το neakriti.gr.
Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να έχει ξεκινήσει έρευνα για τη διακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε.
Επίθεση με drone στο Σουδάν: Το Χαρτούμ κατηγορεί Αιθιοπία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
18:57
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία επτά ατόμων που εξαπατούσαν πολίτες προσποιούμενοι τους λογιστές
18:52
Στις ράγες ξανά το τρένο που συνδέει τη Φλώρινα με το Πλατύ και την Έδεσσα
18:44
Σε τεντωμένο σχοινί ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ: Επιθέσεις στα ΗΑΕ - «Δεν έχει παραβιαστεί η εκεχειρία» λέει ο Χέγκσεθ
18:39