Περισσότερα από 20 κιλά κάνναβης κατασχέθηκαν στη Θεσσαλονίκη - Μία σύλληψη
Περιπολικό της Αστυνομίας
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΠάνω από 20 κιλά κάνναβης και ένα κιλό κοκαΐνης είχε κρυμμένα ένας αλλοδαπός άνδρας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου (11/04).
Οι αστυνομικοί από τον Πολύγυρο του έστησαν μπλόκο και βρήκαν τα ναρκωτικά τόσο στο αυτοκίνητό του όσο και σε μια υπόγεια αποθήκη.
Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του άνδρα ξεκίνησε όταν αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών ακινητοποίησαν το όχημά του για έλεγχο. Εκεί, εντόπισαν τις πρώτες δύο συσκευασίες με 2,2 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Ωστόσο, η μεγάλη αποκάλυψη έγινε λίγο αργότερα, όταν οι αρχές έκαναν έρευνα και στο σπίτι του συλληφθέντα.
Σε υπόγεια αποθήκη της οικίας του βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα 18,4 κιλά ακατέργαστης κάνναβης (σε 17 συσκευασίες), ένα κιλό και 89 γραμμάρια κοκαΐνης, ένα πιστόλι με γεμιστήρα και 18 φυσίγγια, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.
Εκτός από τις ναρκωτικές ουσίες και τον οπλισμό, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που αναμένεται να ρίξει φως στις επαφές του δράστη.
Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει πλέον βαρύτατες κατηγορίες για διακίνηση, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
myDiesel: Πώς θα απαλλάσσονται οι παραγωγοί από τον ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο - Τα πέντε βήματα
04:00
Πώς θα δηλώσουν τα αναδρομικά 55.000 συνταξιούχοι που θα λάβουν «ραβασάκια» - Εξόφληση σε 72 δόσεις
03:00
ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται όσοι θα εργαστούν την αργία της 28ης Οκτωβρίου
02:00
Αναλυτικά οι τομείς που θα γίνουν οι 20.000 προσλήψεις στο δημόσιο το 2027
01:00