Μέλη συμμορίας «άνοιγαν» σπίτια στη Λαμία και έκλεβαν κοσμήματα τη Μεγάλη Εβδομάδα - Μία σύλληψη
Εγκληματική ομάδα που «άνοιγε» σπίτια σε περιοχές της Λαμίας, όσο οι ένοικοι του έλειπαν λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας, εξαρθρώθηκε από τις Αρχές.
Αποτέλεσμα της δράσης των αστυνομικών ήταν η σύλληψη ενός ημεδαπού και η ταυτοποίηση δύο ακόμη ημεδαπών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Αναλυτικά, όπως διαπιστώθηκε από την Μεγάλη Πέμπτη (09/04) έως και το Μεγάλο Σάββατο (11/04), τα μέλη της συμμορίας, απογευματινές και βραδινές ώρες, κατά τις ώρες τέλεσης Θείων Λειτουργιών, λόγω της Μεγάλης Εβδομάδος, αφού παραβίασαν παράθυρα ή πόρτες, διέρρηξαν τρία σπίτια, από όπου αφαίρεσαν ρολόγια, κοσμήματα-χρυσαφικά και χρηματικό ποσό.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, τρία ρολόγια διαφόρων μαρκών, πέντε κινητά τηλέφωνα τρία ζευγάρια γάντια.
Επιπλέον, η σύζυγος του συλληφθέντα, παρέδωσε μια χρυσή αλυσίδα, ένα χρυσό κόσμημα, δύο χρυσά δαχτυλίδια, δυο ασημί αλυσίδες και δυο σκουλαρίκια, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.
Κακουργηματική δίωξη στον παππού για το νεκρό βρέφος 18 μηνών στα Χανιά
17:10
Χαλκιδική: Ισόβια στον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ για τον θάνατο του 19χρονου
16:58
Δημοψήφισμα στην Ελβετία: Οι πολίτες αποφασίζουν εάν θα μπει «φρένο» στον πληθυσμό της χώρας
16:56
Ινδία: Πέντε νεκροί μετά την συντριβή ενός μεταγωγικού αεροσκάφους An-32
16:47