Διέρρηξαν μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη και διέμειναν εκεί το Πάσχα – Δύο συλλήψεις
Διαρρήκτης σε σπίτι
FreepikΧειροπέδες σε δύο άτομα πέρασαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη, τα οποία αφού διέρρηξαν κατοικία στην περιοχή της Τούμπας, διέμειναν σε αυτή την Κυριακή του Πάσχα (12/04).
Αναλυτικά, οι δύο άνδρες ηλικίας 22 και 49 χρονών συνελήφθησαν χθες το απόγευμα.
Όπως διαπιστώθηκε, οι ίδιοι από κοινού με 32χρονο συνεργό τους, διέρρηξαν και διέμεναν παράνομα στη μονοκατοικία το διάστημα 12 με 13 Απριλίου, προκαλώντας φθορές, ενώ αφαίρεσαν διάφορα έπιπλα και αντικείμενα.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η μονοκατοικία ανήκει σε μία 26χρονη, η οποία κάποια στιγμή επέστρεψε στο σπίτι της και κάλεσε την αστυνομία.
Πριν την άφιξη των αστυνομικών ο 32χρονος συνεργός των συλληφθέντων τράπηκε σε φυγή με αυτοκίνητο οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ αποπειράθηκε να προκαλέσει σωματική βλάβη στον σύζυγο της ιδιοκτήτριας.
Επεισόδια στη δομή Σιντίκης Σερρών: Ένοχοι οι 23 κατηγορούμενοι - Οι ποινές τους
22:35
Χάρης Δούκας: Τώρα είναι η στιγμή για την άμεση κατεδάφιση του κτηρίου του Badminton
22:30
Πανελλήνιες 2026: Από αύριο μέχρι και τις 4/9 οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Πανεπιστήμια
22:23
Δύο νέες φωτιές σε Σέρρες και Καβάλα - Άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής
22:15