Νεαροί γρονθοκόπησαν 15χρονο στη Λάρισα για να κλέψουν την ζακέτα που φορούσε
Aνήλικοι (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗΆλλο ένα περιστατικό βίας σημειώθηκε αυτή τη φορά στη Λάρισα, όταν νεαροί γρονθοκόπησαν έναν ανήλικο για να του κλέψουν τη ζακέτα που φορούσε σε κεντρική πλατεία, λίγη ώρα πριν την Ανάσταση, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (12/04).
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το onlarissa.gr, την στιγμή που δύο 15χρονοι έκαναν βόλτα στην πλατεία, τους προσέγγισαν τρεις νεαροί ζητώντας αρχικά να βγάλουν και να τους δώσουν τις ζακέτες που φορούσαν.
Ωστόσο οι 15χρονοι αρνήθηκαν και ο ένας εκ των τριών δραστών έσπρωξε βίαια τον έναν εκ των δύο και τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα το παιδί να βρεθεί κάτω.
Μετά το συμβάν, ο 15χρονος σηκώθηκε και αφού απώθησε τον δράστη, το έβαλε στα πόδια με τον συνομήλικο φίλο του.
Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που αναζητεί τους δράστες.
SPONSORED
Καταδικάζει την ρωσική επίθεση κοντά στο Τσερνόμπιλ ο Ζελένσκι λίγο πριν τη συνάντηση στο Λονδίνο
16:20
Φωτιά στην Καλλιθέα Φαρσάλων - Επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα
16:12
Οδηγίες Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για προστασία από σεισμούς: «Η γνώση και η ψυχραιμία σώζουν ζωές»
16:08
Χανιά: Την Τρίτη απολογείται ο 56χρονος που φωτογράφιζε στρατιωτικά αεροπλάνα στο Ακρωτήρι
15:58