Μυτιλήνη: Κατάληψη καταπέλτη πλοίου από κτηνοτρόφους- Εκτός πλοίου οι μισοί επιβάτες, ΙΧ και φορτηγά
Αγρότες στην είσοδο του Λιμανιού στη Μυτιλήνη
INTIME NEWS / ΛΑΓΟΥΤΑΡΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣΜε περίπου 200 επιβάτες, στην πλειοψηφία τους στρατιώτες που επέστρεφαν ή έφευγαν με άδεια και άτομα που αποδεδειγμένα έπρεπε να ταξιδέψουν κυρίως για λόγους υγείας, αναχώρησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα από το λιμάνι της Μυτιλήνης το πλοίο ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ για Χίο και Πειραιά.
Είχε προηγηθεί αποκλεισμός της χερσαίας ζώνης του λιμανιού και κατάληψη του καταπέλτη του πλοίου από ομάδες κτηνοτρόφων που διαμαρτύρονταν για τις επιπτώσεις από τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον αφθώδη πυρετό.
Σύμφωνα με τον κεντρικό πράκτορα της ναυτιλιακής εταιρείας, εκτός πλοίου έμειναν περί τους 200 επιβάτες και όλα τα φορτηγά και τα ΙΧ αυτοκίνητα που έπρεπε να ταξιδέψουν.
Εγγραφές για τις 30 Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) - Πότε λήγει η προθεσμία
04:00
Τι αλλάζει στα δικαιώματα συγγενών και συντρόφων με το νέο κληρονομικό δίκαιο
03:00
Αυτά είναι τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ που θα καταβληθούν στα τέλη Αυγούστου
02:00
Οι αλλαγές στην προστασία πρώτης κατοικίας - Πότε τίθενται σε ισχύ
01:00