Κεφαλονιά: Πρωταθλητής της άρσης βαρών ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες για τον θάνατο 19χρονης
Πρωταθλητής της άρσης βαρών στην κατηγορία των νέων φέρεται να είναι ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες για τον θάνατο της 19χρονης στην Κεφαλονιά.
Πρόκειται για τον 26χρονο Κεφαλονίτη που συνελήφθη μαζί με τον 22χρονο, αλβανικής καταγωγής και έναν ακόμη 23χρονο.
Ο 26χρονος φέρεται να τη μετέφερε στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου, όπου και εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκεται βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες να μεταφέρει τη 19χρονη, ενώ οι άλλοι δύο ακολουθούν.
Η 19χρονη εντοπίστηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Το θύμα φέρεται να έκανε χρήση ναρκωτικών μαζί με τους τρεις νεαρούς σε δωμάτιο ξενοδοχείου που είχε ενοικιαστεί στο νησί, όταν έχασε τις αισθήσεις του.
Οι συλληφθέντες προσήλθαν αυτοβούλως μαζί με τους δικηγόρους τους στο τοπικό Τμήμα, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση σε κίνδυνο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θάνατος 19χρονης στην Κεφαλονιά - Συνελήφθη και τρίτο άτομο
Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Τι είπε ο πατέρας στην 19χρονη το μοιραίο βράδυ
Θάνατος 19χρονης στην Κεφαλονιά: Έγιναν δύο συλλήψεις – Αναζητείται και τρίτο άτομο
Νεκρή εντοπίστηκε 19χρονη σε κεντρική πλατεία στην Κεφαλονιά
Γκουτέρες: «Πιθανό» οι συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν να επανεκκινήσουν την επόμενη εβδομάδα
23:22
Η κυβέρνηση Τραμπ δεν θα παρατείνει την άδεια πώλησης ιρανικού πετρελαίου
23:11
Η Χαμάς λέει «όχι» στον αφοπλισμό της - Τι δηλώνει στο BBC Παλαιστίνιος αξιωματούχος
23:00
Νεκρός μοναχός μετά από τροχαίο στο Άγιο Όρος
22:52