Πάτρα: Έκρυβαν σε κοτέτσι κοκαΐνη, χειροβομβίδα και πιστόλι - Τρεις συλλήψεις
Περιπολικό της αστυνομίας
EUROKINISSIΣτα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσαν δύο άνδρες και μία γυναίκα στην Πάτρα, οι οποίοι κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών, τα οποία μάλιστα έκρυβαν σε κοτέτσι.
Οι συλλήψεις έγιναν μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών. Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τον βασικό κατηγορούμενο τη στιγμή που πωλούσε ένα γραμμάριο κοκαΐνης σε έναν άλλον άνδρα, έναντι 60 ευρώ.
Ο φερόμενος ως διακινητής αντιστάθηκε, απωθώντας τους αστυνομικούς με γροθιές προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.
Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και σε μία γυναίκα κατά τη διάρκεια ερευνών στα σπίτια των εμπλεκομένων. Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν μία αμυντική χειροβομβίδα, την οποία οι δράστες είχαν επιμελώς κρυμμένη μέσα σε ένα κοτέτσι.
Ακόμη, οι Aρχές εντόπισαν και κατέσχεσαν μεταξύ άλλων 80,4 γραμμάρια κοκαΐνης και ένα πιστόλι με 29 φυσίγγια.
Φρεγάτα στα Στενά του Ορμούζ στέλνει η Ολλανδία για συμμετοχή σε πιθανή αποστολή
16:43
Η καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου, νέα πρόεδρος στο ΚΕΣΥ
16:38
Υπόθεση εξαφάνισης Σταυρούλας Λεβεντάκη: Εξαφανίστηκε ο ενοικιαστής που θεωρείται βασικός ύποπτος
16:35
Τάσεις υποχώρησης στις τιμές των καυσίμων - Στο 1,968 ευρώ/λίτρο η αμόλυβδη
16:33