Ξέσπασε η αδελφή της Μυρτώς: «Το πρόβλημα είναι το πώς ντυνόταν ή ότι την παράτησαν και πέθανε;»
Την οργή της αδελφής της 19χρονης που πέθανε στην Κεφαλονιά προκάλεσαν σχόλια για την εμφάνιση της νεαρής γυναίκας που εγκαταλείφθηκε αναίσθητη στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου.
«Θέλω να παρακαλέσω (...) να δείξετε λίγο σεβασμό, αν όχι στο γεγονός, στο αποτέλεσμα που έχει αυτό το γεγονός. Χάθηκε ένας άνθρωπος, μια ψυχή 19χρονών» δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Καταλαβαίνω πως κάποιοι άνθρωποι (...) ρίχνουν λάσπη, για να νιώσουν ότι η ζωή τους έχει ένα νόημα. Γιατί έχει νύχια, γιατί έχει χείλια, γιατί φόραγε μίνι. Αυτό είναι το πρόβλημα; Πώς ήταν το παιδί και πώς ντυνόταν;» τόνισε η αδελφή της 19χρονης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του STAR.
«Το πρόβλημα σας είναι να κάτσετε να σχολιάσετε ότι αυτό το κορίτσι είχε χείλια; (..) Αυτό είναι το πρόβλημα; Ή ότι υπάρχουν άνθρωποι που την παρατήσανε και πέθανε;» ανέφερε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γεωργιάδης για θάνατο 19χρονης στην Κεφαλονιά: Έφτασε στο νοσοκομείο με τις τελευταίες της ανάσες
Θάνατος 19χρονης στην Κεφαλονιά: Το ποινικό παρελθόν και οι ισχυρισμοί των συλληφθέντων
Θάνατος 19χρονης στην Κεφαλονιά: Για ανθρωποκτονία δια παραλείψεως κατηγορούνται οι συλληφθέντες
Κεφαλονιά: Από ανακοπή καρδιάς ο θάνατος της 19χρονης - Αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις
Μητσοτάκης: Συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη για την προστασία των ανηλίκων στο διαδίκτυο
22:53
«Συναγερμός» στο Σικάγο μετά από απειλή για βόμβα στο σπίτι του αδελφού του πάπα Λέοντα
22:44
Συγκρατημένη αισιοδοξία από το Ιράν για τις ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ
22:35
Ο Τραμπ θα ταξιδέψει στο Πακιστάν εάν ΗΠΑ και Ιράν καταλήξουν σε συμφωνία
22:27