ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: 30χρονος αποπλανούσε ανήλικα κορίτσια μέσω διαδικτύου

Ζάκυνθος: 30χρονος αποπλανούσε ανήλικα κορίτσια μέσω διαδικτύου
φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 30χρονος στη Ζάκυνθο, πατέρας ενός παιδιού, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου και κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Ο φερόμενος ως δράστης είχε δημιουργήσει ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook ως γυναίκα και προσπαθούσε να αποκτήσει φιλικές σχέσεις με κορίτσια του νησιού. Αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, προσπαθούσε να πείσει τις κοπέλες να του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες τους.

Στην συνέχεια τους αποκάλυπτε την ταυτότητά του και αφού τις απειλούσε ότι θα διαρρεύσει τις φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο, τις υποχρέωνε να συνευρεθούν μαζί του.

Τον 30χρονο άνδρα φέρεται να κατήγγειλε στην αστυνομία μια 17χρονη μαθήτρια λυκείου, μαζί με την μητέρα της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς είχε βρεθεί δύο φορές με την ανήλικη κοπέλα και είχαν κανονίσει τρίτο ραντεβού, στο οποίο είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, βρέθηκε στο αυτοκίνητό του το τάμπλετ που χρησιμοποιούσε για να προσελκύει τα νεαρά κορίτσια. Όταν οι αστυνομικοί το άνοιξαν, αντίκρισαν ημίγυμνες και γυμνές φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών.

Αυτή την στιγμή, η αστυνομία Ζακύνθου αναζητά και άλλα θύματα του 30χρονου από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο τάμπλετ του. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ