Χανιά: Θύμα απάτης ανήλικος - Τον έπεισαν να βάλει σε σακούλα χρήματα και κοσμήματα της μητέρας του
Θύμα τηλεφωνικής απάτης επιτήδειων έπεσε ένας ανήλικος στα Χανιά της Κρήτης. Οι απατεώνες έπεισαν το παιδί να βάλει σε σακούλα μετρητά και κοσμήματα αξίας 15.000 χιλιάδων ευρώ και να τα αφήσει στην αυλή, υπό τον φόβο έκρηξης που θα γινόταν από διαρροή ρεύματος.
Ένας εκ των δραστών προσποιούμενος υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ τηλεφώνησε στο σπίτι 29χρονης, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης.
Το τηλέφωνο σήκωσε το ανήλικο παιδί της, το οποίο και έπεσε θύμα των δραστών.
Με πρόσχημα δήθεν κίνδυνο διαρροής και πιθανής έκρηξης, οι απατεώνες πανικόβαλαν το παιδί και το έπεισαν να βγάλει έξω από το σπίτι κοσμήματα της μητέρας του, συνολικής αξίας άνω των 15.000 ευρώ, καθώς και πορτοφόλι που, σύμφωνα με πληροφορίες, περιείχε περίπου 1.000 ευρώ.
Το παιδί άφησε τα αντικείμενα έξω από την οικία, από όπου οι δράστες τα αφαίρεσαν και εξαφανίστηκαν.
που τον τρομοκράτησαν με τον κίνδυνο έκρηξης από διαρροή ρεύματος,
Η έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε εξέλιξη.
Ταγιάνι: «Ιταλικό εμπορικό πλοίο από τα πρώτα που πέρασαν από τα Στενά του Ορμούζ»
22:23
«Τους παρακαλούσα να μη με σκοτώσουν, έβγαλαν όπλο και πριόνι» λέει το θύμα αρπαγής στη Θεσσαλονίκη
22:14
Με μαζικά πλήγματα απειλεί η Ρωσία την Ουκρανία μετά το κύμα επιθέσεων με drones στη Μόσχα
22:05
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 2,1 εκατ. ευρώ
22:02